dilluns, 11 de novembre del 2019

ELS OFICIS DE P4 DEL MES D'OCTUBRE

Durant aquest curs, els mags i les magues i les bruixes i els bruixots rebrem a les nostres classes la visita de les nostres famílies, per tal que ens expliquin quin és el seu ofici. Estem aprenent que quan siguem grans haurem de treballar i desenvolupar un ofici.


MAGS I MAGUES

- El pare del Bryan treballa en un magatzem d'una editorial. Ens ha explicat tot el procès previ a que els llibres arribin a les llibreries. Ens ha portat contes que fan a la seva editorial perquè els mirem.

- El pare de l'Hugo treballa amb ordinadors i impressores 3D. Ens ha ensenyat com funciona aquest tipus d'impressora. Fins i tot ens va fer un puzle amb aquesta impressora per cadascú.

- El pare de la Sophia és cuiner a un restaurant de sushi. Ens va ensenyar com talla els peixos per fer el sushi, i els diferents tipus de sushi que fa.

- El pare d'en Víctor és ascensorista i ens va explicar com arregla els ascensors i com funcionen. Ens va portar un tauler d'ascensor per a veure com funcionava. La mare d'en Víctor treballa a un jutjat i ens va ensenyar com és el lloc a on treballa i el que fan.

BRUIXES I BRUIXOTS

- El pare del Aitor treballa de cap de bombers i ens ha explicat tot el que fa i lo important que és estar preparat per si necessitem la seva ajuda. Ens ha portat fotos d'on treballa i també màscares que utilitzen.

- La mare de la Martina és mestra a una escola bressol. Ens ha mostrat algunes de les coses que fan, li hem canviat un bolquer a una nina, li hem donat el biberó i la hem posat a dormir! També ens ha cantat cançonetes amb una capsa màgica que ens ha encantat.

- La mare de la Diana ens ha explicat que treballa netejant un edifici i ens ha explicat com ho fa.

- La mare de la Núria ens ha explicat que treballa de fisioterapeuta, i ens ha explicat que ens ajuda a exercitar els braços, les cames quan ens ha passat alguna cosa. Hem jugat una estoneta com si estiguéssim a la consulta.

- La mare del Mario ens ha explicat que es dentista! ens ha ensenyat a rentar-nos bé les dents i ens ha donat consells perquè les tinguem fortes i boniques! També ens ha portat un regalet per guardaR les nostres dententes quan caiguin.

GRÀCIES FAMÍLIES PER LES VOSTRES VISITES I A LES QUE FALTEU, US ESPEREM AMB MOLTES GANES! 

I ara, voleu veure les fotos de les famílies que han vingut? Aquí les teniu!

VISITES FAMÍLIES OFICIS P4







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.