dimarts, 17 de desembre del 2019

ELS OFICIS DE P4 DE NOVEMBRE I DESEMBRE

MAGS I MAGUES

- La mare de l'Izan és dentista. Ens ha explicat què fa a la seva feina, ens ha ensenyat a escoltar el nostre cor i ens ha portat coses de metges: tiretes, pulseres de metges ...

- El pare de la Lidia treballa a un bar fent còctels. Ens ha fet còctels de fruites i hem tastat uns quants. Estavem bonísims!

- El pare de l'Adam treballa a una pizzeria. Ens ha portat una massa per cadascú i hem pogut fer la nostra pròpia pizza! Li hem posat formatge, tomàquet i les verdures que hem volgut. Ja la tenim preparada per posar al forn i menjar-nos-la! Bon profit!

- També han vingut els pares de la Maria: el pare de la Maria és paleta i ens ha ensenyat el que fa i algunes eines que utilitza. La mare de la Maria és assessora de moda i ens ha ensenyat diferents teles, botons, cordons, cremalleres i tota mena de coses que s'utilitzen per fer la roba.


BRUIXES I BRUIXOTS
-  La mare del Gael ens va visitar a la classe i ens va portar a la germaneta del Gael.. vam estar jugant una estoneta i ens va estar explicant cosetes del Gael i d'ella. 

- La mare de la Diana ens ha explicat que treballa netejant una fàbrica i que treballa a les nits. Ha vingut a la classe una estoneta i ens ho hem passat molt bé parlant amb ella.

- El pare de l'Hugo ens ha vingut a visitar i a explicar-nos que treballa en una fàbrica d'electrònica, i que fabrica les controladores d'electrodomèstics com rentadores, rentavaixelles... Ens ha deixat provar a fer-ho i hem passat una estona molt divertida amb ell. 

- La mare del Javi treballa a una empresa de canviar els frens dels cotxes. Ens han portat uns barrets i hem passat una bona estona parlant amb ells. 

- La mare del Imran ens ha vingut a explicar el seu ofici i treballa en un centre de dosimetría, en un laboratori per mesurar les radiacions. 

- La mare de la Gisela ha vingut a la classe a explicar-nos que treballa en una botiga de roba, on la gent porta la roba que ja no utilitza i que no es posa. Ens ha explicat com ho fa i ens hem passat una bona estona parlant amb ella sobre com nosaltres juguem a botigues a l'escola.



FOTOS OFICIS P4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.